Vacature Chauffeur

Chauffeur in Nijmegen

Logo van FlexOnYou

Neem contact opBijsterhuizen 1160 E
6546 AS, Nijmegen
Nederland

€2000 / €2500 per maand

Nijmegen

Geplaatst 1 jaar geleden

Onze opdrachtgever is totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten en zit gevestigd in Nijmegen en werkt door heel Nederland, waar geleverd wordt aan vaste relaties in de horeca, catering en zorg. Als chauffeur ben je het visitekaartje van het het bedrijf. Je bent een van de vaste contactpersonen voor de klant. Je hebt zoveel mogelijk een vaste route, die je dagelijks rijdt.

Logistiek

salaris

€2000 / €2500 per maand

Een geldig e-mailadres is verplicht.

Telefoonnummer

Een geldig telefoonnummer is vereist.

Voeg CV toe *

Versturen

Hoe mogen we jou helpen?

Are you ready? Mooi! Wij zijn ook helemaal klaar om jou te ontmoeten. Twijfel je nog of wij werk kunnen vinden dat bij je past? Geen probleem. FlexOnYou denkt altijd in oplossingen, dus ook dan kun je - geheel vrijblijvend - contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw carrière een boost te geven.Functie:chauffeur
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FlexOnYou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Chauffeur FlexOnYou 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures