Vacature Logistiek Medewerker Nachtdienst

Logistiek Medewerker Nachtdienst in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een logistieke dienstverlener in Nijmegen. Een écht familiebedrijf die hun klanten verschillende soorten transport en opslagruimte biedt, aangevuld met uitgebreide services. De gespecialiseerde chauffeurs vervoeren onder meer medische goederen, materialen voor evenementen, documenten, pallets en pakketten. De informele sfeer en de open communicatie zorgen ervoor dat de samenwerking goed verloopt en dat ze voor iedere zending een oplossing met elkaar vinden. Nieuwe medewerkers krijgen er in één keer een hele familie bij.

Aanbod

Als Magazijnmedewerker in de Nachtdienst mag jij de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

  • Een bruto maandsalaris tussen de €2.300 en €3.000 (exclusief toeslag);
  • Toeslag van 21,5% omdat jij in de nacht gaat werken;
  • Toeslag van 40% op de vrijdagnacht uren;
  • Reiskostenvergoeding conform CAO Beroepsgoederenvervoer;
  • Jij komt te werken bij een leuk familiebedrijf.

Werkwijzer verzorgt samen met de opdrachtgever de Werving & Selectie voor deze vacature. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Pjotr Borgers door te bellen naar 024 322 66 00 of te whatsappen naar 06- 10 63 46 06 . Hij vertelt je graag alles over deze veelzijdige vacature!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een logistieke baan in de nacht? Wil jij werken bij een familiebedrijf? Bekijk dan snel deze vacature als Magazijnmedewerker Nacht.

Als Magazijnmedewerker in de nachtdienst zorg jij ervoor dat de chauffeurs in de ochtend meteen weg kunnen rijden. Jij krijgt een lijst met daarop de producten die in de bakwagens moeten komen. Als Magazijnmedewerker Nacht krijg jij de mogelijkheid om zelf te kiezen welke dienst jij wilt werken:

  • 19.00 - 04.00 uur;

Omdat jij in de nacht gaat werken, krijg jij tussen 21.00 en 05.00 uur 21,5% toeslag en op de vrijdagnacht uren zelfs 40%! 

Functie-eisen

Als Magazijnmedewerker Nacht ben jij fulltime beschikbaar in de nachtdienst en beheers jij de Nederlandse taal. Verder is het mooi meegenomen als jij ervaring hebt in de logistiek.Functie:Laders en lossers
Startdatum:20-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werkwijzer via pborgers@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Logistiek-Medewerker-Nachtdienst/843113916.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Logistiek Medewerker Nachtdienst Werkwijzer 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures