Vacature Weekendchauffeur CE Oosterhout

Weekendchauffeur CE Oosterhout in Nijmegen

Als weekendchauffeur CE werk je in de winkeldistributie en is de vrachtwagen 's ochtends al voor jou klaargezet door de rangeerder. Je begint je dag in Oosterhout GLD en rijdt vervolgens het hele land door met passie en toewijding om de hoogst mogelijke kwaliteit aan de klant te leveren. Samen met een team van andere logistieke professionals zorg je ervoor dat de klanten tijdig en volledig bevoorraad zijn en je weet altijd met jouw creativiteit de goederen op de juiste plek af te leveren. 

Je lost zelf de goederen met een EPT en je hebt de mogelijkheid om één of beide weekenddagen te werken. Door vroeg te beginnen, ben je ook vroeg klaar met werken. Je rijdt als weekendchauffeur CE regionale ritten en werkt nauw samen met je collega's om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.Functie:Transport, Weekendchauffeur CE Oosterhout
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via apeldoorn@247drive.nl of 31557820407. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Weekendchauffeur CE Oosterhout 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures