Vacature Chauffeur Koeltransport

Chauffeur Koeltransport in Nijmegen

Chauffeur Koeltransport

Nijmegen

2622 - 3191

Variabel

VSDV brengt ondernemers in beweging. Met het mooiste materieel en volgens een strakke planning. Als chauffeur koeltransport houd jij je hoofd koel. Je rijdt de groente van onze opdrachtgevers naar hun klanten. Wij zijn op zoek naar chauffeurs die eventueel op parttime basis of fulltime basis willen werken. Lees dan snel verder!

Weten of jij bij VSDV past? Doe de matchtest.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je werkdag start tussen 10.00 uur en 13.00 uur vanaf onze opdrachtgever in Nijmegen. Je laadt de taugé bij de opdrachtgever en levert dit uit bij hun klanten. Bij het uitleveren dient ook meestal fust retour geladen te worden. Je rijdt 1 of 2 ritten per dag, per rit kan het aantal adressen variëren van 2 tot 10 adressen. Tussen 22.00 uur en 24.00 uur ben je weer terug op je standplaats bij onze klant Evers in Nijmegen en zit de werkdag erop! s' Nachts kun je lekker in je eigen bed slapen, want dan is er een collega die de wagen overneemt en voor deze klant rijdt. Deze functie kan eventueel op parttime basis van 24 uur worden uitgevoerd. De werkdagen zijn dan dinsdag, woensdag en donderdag! Wil je fulltime werken? Dan kan je tussen maandag t/m zondag worden ingezet, uiteraard in overleg. Andere ritten kunnen natuurlijk ook tot de werkzaamheden behoren, met daarbij ook andere werktijden, het is dus fijn als je een echte duizendpoot bent!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs CE en code 95.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je bent sociaal, klantvriendelijk, nauwkeurig en een echte aanpakker.

Wat mag je van ons verwachten?

Als je bij VSDV komt werken, dan word je opgenomen in een groot en gezellig familiebedrijf. Persoonlijke aandacht en waardering vinden we belangrijk. We werken graag samen, helpen elkaar en zoeken elkaar graag op voor een BBQ of borrel. We regelen onze zaken netjes en zorgen dat je je salaris altijd op tijd ontvangt.

Stuur op werkplezier bij VSDV

  • 9 transportspecialismen binnen 1 bedrijf - kies voor specialiseren of variëren
  • Een echte werkgever met oog voor thuis - bepaal je eigen werkdagen en vrije tijd
  • Werk met het mooiste materieel - van de nieuwste trekker tot elektrisch stadsvervoer
  • Stap in het leukste transportteam van Nederland - hard werken én hard lol maken
  • Kies voor een snelgroeiende én solide werkgever - volop werk met baanzekerheid

Ga je ervoor?

Heb je belangstelling in deze vacature? Solliciteer eenvoudig via het sollicitatieformulier of stuur een mail naar . Laat ons even weten wie je bent, welke ervaring je al hebt en waarom je bij ons wilt komen werken. Wij nemen dan contact met je op. Ben je meer van het bellen? Bel personeelszaken dan op Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Enthousiast?

" * " geeft vereiste velden aan

Hoofdkantoor
De Marowijne 2
1689 AR, Zwaag

Telefoon

WhatsApp
5Functie:chauffeur koeltransport
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VSDV Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Chauffeur Koeltransport VSDV Groep 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures