Zwoele vibes in Nijmegen

“Wow! We’re going to Ibiza!” Of je blijft gewoon lekker in Nijmegen. Want met al die activiteiten, zomerse taferelen en gezelligheid in het vizier, hoef je de stad niet uit om jezelf te realiseren: “It’s really very nice to be home again!” Nijmegen, Summer Capital van Nederland, biedt je een all inclusive zomer.

Rennen over stadseiland Veur-Lent en blije snoetjes tijdens de Kidsloop

Voor een compleet verzorgde zomer ga je naar Nijmegen, want als bezoeker kun jij je hart ophalen tijdens allerlei bruisende evenementen en culinaire festivals. Met Vierdaagsefeesten in zicht, is natuurlijk een groot deel van jouw zomergeluk al compleet, maar wat je dit jaar ook zeker niet mag missen is de Eiland Run op 30 juni: een mix van hardlopen, muziek, eten en drinken op het nieuwe stadseiland Veur-Lent. Heerlijk rennen door de natuur en genieten van de prachtige vergezichten! De kinderen een onvergetelijke ervaring bezorgen? Schrijf ze in voor de Kidsloop tijdens Vierdaagsefeesten, met onderweg allerlei leuke activiteiten. Van 15 t/m 18 juli lopen de kinderen t/m 12 jaar een route van 2 à 3 kilometer via echte Nijmeegse locaties.

Meezingen met Nijmegen Zingt en fietsplezier tijdens de Fiets4daagse

Op cultureel terras De Kaaij geniet je van koele drankjes, heerlijk eten, zomerse muziek en spraakmakend theater. 24 augustus vormt de Grote Markt het podium waarop vele zangers en zangeressen laten horen dat Nijmegen kan zingen. Bezoek Nijmegen Zingt: dansen mag & meezingen is gratis! Ook een aanrader deze zomer: na de zonnige 2016 editie wordt de traditie van de Nijmeegse Fiets4daagse van 24 t/m 27 augustus 2017 voortgezet, met vernieuwde fietsroutes en speciale superstops voor jong en oud.

Meer over restaurants, cafés en culturele uitstapjes?

Zin in een lekker luchtige vakantie-outfit? In het centrum van Nijmegen zijn de meeste winkels iedere zondag geopend. En dat is nog lang niet alles! Een compleet overzicht van alle activiteiten in de Nijmeegse binnenstad, openingstijden van winkels, leuke restaurants, cafés en culturele uitstapjes vind je op centrumnijmegen.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.