Zilveren Waalbrugspeld voor mevrouw Lucker.

 Mevrouw Th.A.A. Lucker (75) ontvangt op 28 november de Zilveren Waalbrugspeld. Zij krijgt de onderscheiding voor haar verdiensten als vrijwilliger bij de parochie van de Ontmoetingskerk en bij Zorgcentrum de Orangerie gedurende 40 jaar.

Mevrouw Lucker is al sinds 1978 als vrijwilliger betrokken bij de Ontmoetingskerk van de parochie Dukenburg. Tot en met 2008 was mevrouw Lucker zo’n 10 tot 30 uur per week actief, ze hielp bij de kerkdiensten en ze bezocht zieke en terminale wijkbewoners. Ze heeft dit altijd vol overgave gedaan, het was haar leven en ze richtte daar haar hele week mee in. Ook was ze lid van het Kerkkoor.

Daarnaast is ze ook al vijfentwintig jaar vrijwilliger bij woonzorgcentrum De Orangerie en helpt mevrouw Lucker  bij de wekelijkse activiteiten voor de bewoners van de Orangerie en bezoekt ze daar de zieke en terminale bewoners.

Mevrouw Lucker heeft zich ruim veertig jaar zeer verdienstelijk gemaakt voor de Nijmeegse samenleving en Dukenburg in het bijzonder.

De burgemeester reikt de Zilveren Waalbrugspeld uit aan mevrouw Lucker  tijdens een feestelijke bijeenkomst op 28 november om 14.45 uur in de ontmoetingsruimte van de Orangerie, Malvert 50-04 te Nijmegen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.