Woninginbreker aangehouden

Een 33-jarige woninginbreker uit Nijmegen probeerde vrijdag 25 april zijn geluk wellicht in een andere regio, maar werd op heterdaad aangehouden toen hij probeerde in te breken in een woning aan de Kuiperberg.

Getuige belden kort voor middernacht de politie toen zij breekgeluiden hoorden. Agenten die snel ter plaatse waren, konden vrij snel de 33-jarige man aanhouden. Hij droeg meerdere jassen over elkaar en kon geen aannemelijke verklaring geven over zijn aanwezigheid in Zoetermeer. In zijn directe nabijheid vonden de agenten ook nog een breekijzer. Voldoende reden om de man aan te houden. Hij zit nog vast en wordt maandag 28 april voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Woninginbraken

De politie heeft de aanpak van woninginbraken tot korpsprioriteit verheven en investeert veel in het oplossen van deze zaken.

Ziet u iets verdachts rond woningen? Vertrouwt u het niet? Bel direct 112. Met de politiemeldkamer zijn afspraken gemaakt om direct een surveillance-eenheid te sturen in geval van ontdekking van een woninginbraak of verdenking daarvan.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.