Woninginbraak bij ouder echtpaar in Nijmegen

Nijmegen – Zaterdagavond 12 juli is rond 23.00 uur een ouder echtpaar in hun woning aan de Biezenstraat in Nijmegen overvallen. Vermoedelijk gaat het om drie daders en de politie zoekt getuigen.

De overvallers hebben rond 23.00 uur bij de woning aangebeld en zijn vervolgens met geweld de woning binnengetreden. Zowel de 62-jarige bewoner als de 65-jarige bewoonster liepen hierbij verwondingen op. Zij zijn door het ambulancepersoneel behandeld.

Overvallers
De politie is zaterdagavond direct ter plekke een onderzoek gestart waarbij ook een buurtonderzoek is gehouden. Getuigen gaven aan dat zij rond de tijd van de woningoverval een auto met piepende banden hebben horen wegrijden. Mogelijk zijn de overvallers per auto, met buit gevlucht.

De overvallers zouden drie mannen zijn van rond de 1.75 meter lang. De mannen zouden Nederlands spreken met een buitenlandsaccent.

Getuigenoproep
Om meer duidelijkheid te krijgen zoekt de politie getuigen. Door de festiviteiten rondom de Vierdaagse was het rond 23.00 uur nog relatief druk in de straat. Mogelijk dat personen in de omgeving van de Biezenstraat iets verdachts hebben gezien dat te maken kan hebben met de overval. Graag komt de politie met hen in contact. 

De politie is bereikbaar via 0900-8844 en anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.