‘WinterParade aan Tafel’ in Cultuurspinnerij De Vasim

Theater & heerlijk eten op de rand van oud naar nieuw

28 december

De 120 meter lange ‘Tafel van de Idee’ van de WinterParade gaat ook dit jaar weer op tournee. Schuif aan voor een wonderlijk diner en beleef theater, muziek en dans. Komt allen tezamen!

De WinterParade is de winterse variant op het zomerse, reizende theaterfestival de Parade en trekt tijdens de feestdagen langs bijzondere ‘kerstkribbenplekken’, waaronder Cultuurspinnerij De Vasim. Op 28 december wordt in de sfeervolle hal van De Vasim de tafel gedekt. Een parade van acteurs, muzikanten, dansers, koks en serveersters beklimmen de tafel en serveren u met een divers dinerprogramma.

Op het menu

Uw zintuigen worden geprikkeld door renaissance man Beppe Costa – acteur, componist en muzikant. Actrice Stephanie Louwrier, acteur Yorick Heerkens en toneeldier Serveas Nelissen laten een sterk staaltje acteerwerk zien. Een lust voor het oog is ook de door Zariah en Tarikh Janssen uitgevoerde choreografie van Jan van Opstal. Harry de Wit betovert u met de vervoerende klanken van zijn glasconcert. Uw smaakpapillen worden verwend met de culinaire kunsten van Amaro Creative Industries. Waagt u tijdens de Silent Disco zelf ook een dansje op de Tafel?

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.