Winnaar Roos van Nijmegen 2014

Afgelopen donderdagavond (29 mei) was het dan zover, de 28e editie van de finale van de Roos van Nijmegen. Voor de laatste keer werd er in het pand aan de Groenewoudseweg gestreden voor de titel ‘winnaar Roos van Nijmegen’, volgend jaar zal de Roos ingeluid worden in het nieuwe Doornroosje aan het Stationsplein.

 

De tweede prijs en de publieksprijs bestaande uit: een waardebon van Stockenhof Muziek, een fotoshoot door Take Two Communication, een merchandise pakket van GROENEWAS en bandcoaching van Stichting PAN,  werden binnengehaald door het rockmonster Captain Ortega, die de jury en het publiek met enthousiast gitaar geweld wist in te pakken. Through The Struggle deed daar nog een schepje bovenop, zij kwamen als winnaar uit de bus, met hun strakke en ruige optreden. De eerste prijs bestaat uit: drie dagen studiotijd voor een complete demo- of singleproductie bij BigMouth Music, mastering van de opnames bij Gold Soundz Mastering, een professionele videoclip geschoten door Younique Film.

 

We willen ook al onze andere sponsoren bedanken: Baan Isaan, BGH, de Bijstand, Bluenotion, De Plak, Leenders, LookinSharp, The Fuzz Coffee&Tunes, en verkeersschool Wesseldijk. Verder willen wij als organisatie natuurlijk ook alle andere bands en het publiek bedanken voor de fijne sfeer. Tot volgend jaar, bij Doornroosje aan het Stationsplein.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.