Wie wil er graag een topsporter op bezoek in de klas?

Via het Gelderse project Toppers Bij Jou Op School komen talentvolle sporters in de klas hun verhaal vertellen over hun topsportcarrière of de weg ernaar toe. Mee doen? Dat kan als bovenbouw van het basisonderwijs en onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Vanuit Toppers Bij Jou Op School geven talenten van verschillende sporten presentaties en wanneer gewenst aansluitend een clinic om kinderen enthousiast te krijgen voor sport. Zowel een presentatie als een clinic duurt ongeveer drie kwartier. Op dit moment is er nog ruimte voor veertig gratis bezoeken aan Gelderse scholen dit schooljaar. Wie zich wil aanmelden moet er snel bij zijn. Dit kan via de website www.topsportgelderland.nl/toppers. Op de website stellen alle sporters zichzelf voor. Scholen kunnen dus zelf kiezen wie zij in de klas willen hebben!

Over Topsport Gelderland
Toppers Bij Jou Op School is een initiatief van Topsport Gelderland in samenwerking met de Provincie Gelderland. Topsport Gelderland is dé partij op het gebied van talentontwikkeling in de sport en daarom onmisbaar bij het faciliteren, ondersteunen en begeleiden van de Gelderse talenten. Waar zij achter de schermen hard werkt om het beste uit de talenten naar boven te halen, biedt Topsport Gelderland voor de schermen letterlijk en figuurlijk een podium voor talent. Door middel van een uitgebreid faciliteitennetwerk biedt Topsport Gelderland haar talenten het optimale. De organisatie doet dit in nauwe samenwerking met NOC*NSF, de Provincie Gelderland en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Meer informatie, waaronder een overzicht van de inzetbare topsporters, is tevens te vinden op www.topsportgelderland.nl/toppers

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.