Wijchens talent LAKSHMI debuteert in de Lindenberg

LAKSHMI, geboren in Wijchen en opgegroeid in Nijmegen, is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene met haar pop-noir muziek.

Vorig jaar verscheen haar eerste album en maakte ze een verpletterende indruk bij De Slimste Mens. In De Wereld Draait Door was ze regelmatig te gast en wist LAKSHMI met haar stem iedere keer het publiek te veroveren. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu met een ongekende hoeveelheid voorstellingen in het theater.,,Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem”, aldus Eric Corton. Op donderdag 25 oktober begint LAKSHMI in de Lindenberg aan haar theatertour met een try-out van de voorstelling ADEM.

ADEM is een modern verhaal. Over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld. De underdogpositie waar je trots op bent maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning. Ze is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden.

In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout maakt LAKSHMI een voorstelling waarbij ze het publiek laat kennismaken met de vrouw achter de zangeres.

Donderdag 25 oktober 2018 | 20.00 uur | entree € 17,50 | Lindenberg. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.delindenberg.com

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.