Welke ondernemer volgt Petra en Michiel Benink van Rescope op?

De gemeente Beuningen initieert dit jaar voor de 10e keer het jaarlijkse Business event met de verkiezing De Ondernemer van het Jaar Beuningen. Dit jaar voor de 10ekeer! “Duurzaam Bedrijvig Beuningen Inspireert”.

Ook dit jaar wordt de Talent Award 2017 uitgereikt aan een jonge ondernemer. Het belang van jong ondernemerschap onderstreept de economische dynamiek in de gemeente Beuningen. Het Business event vindt plaats op 4 oktober 2017 bij Gasterij de Arend in Winssen.

Voordracht kandidaten

Heeft u een ondernemer op het oog die u wilt voordragen voor de verkiezing  De Ondernemer van het Jaar Beuningen 2017? Kijk dan op beuningen.nl informatie over de verkiezing Ondernemer van het jaar Beuningen 2017. Hier vindt u ook het voordrachtformulier. Dit formulier kunt u tot 10 juni insturen.

Jury en boordeling

De jury bestaat uit Laura van der Brugge, May Enning, Hans Peters en de winnaars van de verkiezing van 2016, Michiel en Petra Benink. Zij nomineren uit alle voorgedragen ondernemers drie kandidaten. Daarvoor is uw motivering heel belangrijk. In de eerste week van juli 2017 maakt de jury de drie genomineerde ondernemers bekend. Daarna bezoekt de jury de drie genomineerden.

Om tot een beoordeling te komen, maakt de jury een afweging. De jury beoordeelt:

• Hoe onderscheidend de ondernemers zijn in de eigen branche/beroepsgroep?

• De continuïteit van de onderneming

• De uitstraling van de onderneming

• De servicegerichtheid

• De maatschappelijke betrokkenheid

• Houden de ondernemers rekening met duurzaamheid?

• Hoe is het innovatief vermogen van de ondernemer/onderneming?

Programma en aanmelden

Het officiële programma start om 19.30 uur. Business Partners wordt de gelegenheid geboden om voorafgaand aan de feestelijke avond met de genomineerden te dineren. U bent van harte welkom.

Wilt u aanwezig zijn en/of business partner worden, kijk dan op beuningen.nl voor informatie over de verkiezing. Hier vindt u ook een aanmeldformulier voor het Business event.

Foto: Ger Loeffen

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.