Weg met de geraniums

Locatiemanager Grete Visser stopt na een periode van zeven jaar met haar werk bij ZZG Zorggroep. De laatste jaren werkte ze als manager in Woonzorgcentrum Boszicht. Ter ere van haar afscheid – en mooi aansluitend bij de landelijke week van de reflectie die start op 21 november –  biedt Pride Photo Nijmegen Visser een bijzonder (afscheids)cadeau aan.

Van 23 november tot en met 21 december zal in de gangen op de begane grond van Boszicht de fototentoonstelling ‘Weg Met De Geraniums!’ te zien zijn. Fotograaf Leo van Adrichem laat in deze fototentoonstelling portretten zien van mooie trotse ouderen van 55 tot 85. In 32 portretten en bijbehorende profielen ziet de bezoeker de kracht van oudere homo’s, lesbiennes, transgenders en biseksuelen. Gefotografeerd in hun eigen dagelijkse omgeving, bezig met hobby of werk, toont Van Adrichem wat deze oudere LHBT’s bezighoudt. Stilzitten achter de geraniums? Dat is geen optie voor deze roze senioren.

‘Met Pride Photo Nijmegen laten we graag zien wat onzichtbaar is’, aldus projectleider Wouter Christiaens. ‘En oudere LHBT’s in zorginstellingen laten zich om wat voor reden dan ook vaak (nog) niet of niet meer zien. Daarom ben ik zo blij dat deze fototentoonstelling geëxposeerd wordt in Boszicht.‘

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.