Wat er in een heuptasje past interesseert toch niemand

Juist wel! Want die heuptasjes een fanny pack, deze zijn superhandig en daarom wil je weten wat je er in kwijt kunt. Hoeveel kun je meenemen als je zo’n ontzettend leuke tas draagt? 

Laten we beginnen met er eentje aan te schaffen. Een leren exemplaar of eentje van canvas bijvoorbeeld. Ze zijn er te kust en te keur. Je draagt de tas om je middel, op je heup of crossbody. Sommigen zwiepen hem ook naar achteren, zodat de tas schuin op de rug wordt gedragen. Het is allemaal mogelijk. 

Dat tasje is prima af te stemmen op je outfit

Hij kan om een broek, maar ook om een grote trui of colbertjasje. Zo’n heuptasje maakt een outfit echt af. Je kunt er stijlvol mee voor de dag komen. Juist daarom is het zo leuk dat tasje af te stemmen op wat je aantrekt. 

Shoppen

Als je gaat shoppen kun je er je portemonnee, je smartphone, pasjes en sleutels in kwijt. En die tas zit niet in de weg. Je hebt je handen vrij om door de trekken te struinen en bij het passen is het ook handig. 
FeestAls je voor een feestje kiest hoort daar een feestelijke en misschien wel extravagante fanny pack bij. Met een felle kleur, een gekke print of een bontkraagje erom. Kan allemaal. Ook hier geldt weer dat er van alles in past. Zelfs een kurkentrekker, je lippenstift of een deo. 

Festival

Iedereen dat de heuptas dé festivaltas is. Dus je draagt er al je belangrijke spulletjes in mee. Ook een paspoort of id-kaart en je toegangskaart en muntjes voor het festival draag je er steeds in met je mee. 
VakantieJe stopt er natuurlijk niet al je vakantiespullen in, maar het is o zo handig als je een citytrip maakt. Alle belangrijke zaken in je heuptasje en lekker een stad bekijken. Ga je naar het platteland en wandelen? Nog beter. Dan heb je met deze heuptas ook alles bij je als je wandelt of een fietstocht maakt. 

Damesdingen

En eerlijk is eerlijk, waar laat je toch steeds die tampons of maandverband? Je raadt het al. In een dames heuptasje. Hoe makkelijk kan het zijn. En daar blijft het niet bij, want ook je borstel, lipstick en hairspray, handcrème of poederdoos passen erbij. Hoe makkelijk kan het zijn. En daar blijft het niet bij, want ook je borstel, lipstick en hairspray, handcrème of poederdoos passen erbij. 

De heuptas is een volwaardige tas

Kortom; de heuptas is een volwaardige tas die altijd handig is. Ga je er eentje aanschaffen, kijk dan even online. Daar zijn er echt heel veel te vinden. Ze zijn van een mooi formaat en soms iets groter of iets kleiner. De kleuren zijn eindeloos. Net wat je wilt en waarvoor je de heuptas gaat gebruiken.  

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.