Warrior Football nieuwe kledingsponsor N.E.C.

Nijmegen, 22 februari 2014 – N.E.C. speelt met ingang van komend voetbalseizoen in de kleding van Warrior Football. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV werd een overeenkomst voor drie seizoenen getekend.

Warior Football is opgericht in 1992 in het Amerikaanse Warren, Michigan en maakt sinds 2004 onderdeel uit van New Balance. Warrior is begonnen als leverancier van sportkleding voor Lacrosse en IJshockey. In 2012 hebben ze de eerste stappen gezet in het betaalde voetbal door een overeenkomst te tekenen met Liverpool. Vervolgens is daar onder andere Sevilla aan toegevoegd.

N.E.C. is de eerste betaald voetbal organisatie in Nederland die in kleding van Warrior gaat spelen. De verwachting is dat de collectie vanaf begin juli verkrijgbaar is. Directeur Algemene Zaken, Bart van Ingen, toonde zich bij de ondertekening bijzonder tevreden. “Wij zijn er trots op dat Warrior Football voor N.E.C. heeft gekozen om de eerste stappen te zetten op de Nederlandse voetbalvelden. De visie van Warrior om succesvol te zijn in het betaalde voetbal sluit naadloos aan op de wijze waarop wij de volgende stap willen zetten. Het merk heeft een unieke identiteit en stapt af van de gebaande paden.”

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.