Wapens en drugs gevonden na schietincident

Nijmegen – Na een schietincident woensdagmiddag 5 februari bij een woning in de wijk Tolhuis in Nijmegen heeft de politie twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee Nijmegenaren van 30 en 49 jaar. Bij de arrestatie werden ook wapens en drugs aangetroffen. Bij het schietincident raakte niemand gewond.

Een 38-jarige Nijmegenaar meldde woensdag omstreeks 12.25 uur dat er bij een ruzie in zijn huis was geschoten. De daders waren bij de komst van de politie vertrokken. Een zakelijk geschil tussen de Nijmegenaar en enkele bekenden van hem, zou aan het schietincident ten grondslag liggen.

Wapens en drugs

Gedurende het onderzoek kwam in de loop van woendagavond de 30-jarige man als verdachte in beeld. Hij werd later in een woning in de wijk Lindenholt aangetroffen. Daar was ook de 49-jarige man in huis. Bij het onderzoek stuitten de agenten op enkele (vuur)wapens en drugs. Die zijn in beslag genomen voor onderzoek. De twee Nijmegenaren zitten voorlopig vast voor nader onderzoek en verhoor. Onderzocht wordt wat hun rol in het voorval is geweest.

Bron: Politie.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.