VVV Wijchen in de Krullentoren geopend

Wijchen-   Op Hemelvaartsdag 29 mei jl. is er  een nieuwe  VVV vestiging  geopend in de Krullentoren in Wijchen. Burgemeester Verheijen  en wethouder Loermans van de gemeente Wijchen  opende samen de  nieuwe  VVV  vestiging.  Middels het doorprikken van een  ballon gevuld met “houtkrullen” werd de VVV Wijchen officieel geopend.

Burgemeester Verheijen  is blij met de locatie in de Krullentoren. ‘Een bijzondere   plek voor de VVV .  Dat gelukt is om de VVV op Hemelvaartsdag te kunnen openen is mede doordat ondernemer Tibor Garvelink, van adviesbureau Gebied & De Wijs de historische toren in een relatief  korte tijd samen met partner Inge volledig heeft gerenoveerd.’

Een fysieke VVV vestiging, blijft naast de (mobiele ) website vvvwijchen.nl of de VVV app een belangrijke functie voor de gastvrijheid van de regio. Hanneline Oosting-Adriaansens, namens REGIOMARKETING GELDERLAND. ‘Belangrijk zijn hier onze vrijwillige medewerkers die onze bezoekers vakkundig en met veel enthousiasme van toeristische informatie over Wijchen en het Rijk van Nijmegen kunnen voorzien’.  Uit onderzoek van de Erasmus Universiteit, is gebleken dat consumenten die vooraf of tijdens hun dagje uit of weekendje weg de VVV raadplegen meer geld op hun bestemming uitgeven dan mensen die de VVV niet hebben bezocht. En daarmee levert VVV een belangrijke extra bijdrage aan de lokale/regionale gastvrijheidseconomie aangezien die extra bestedingen direct ten goede komen aan het toeristisch/recreatief bedrijfsleven, aldus Hanneline Oosting.

De VVV Wijchen is geopend van  maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur en op zaterdag van 10.00-14.00 uur. Bezoekers kunnen hier terecht voor toeristische informatie, wandel- en fietsroutes, regionale souvenirs en streekproducten en natuurlijk de VVV Cadeaubon.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.