Vrouw rijdt onder invloed tuin in

Een 25-jarige vrouw uit Nijmegen is zaterdagavond aangehouden nadat zij met haar auto in een tuin was beland en in totaal drie auto’s beschadigde. De vrouw bleek onder invloed van alcohol. Haar rijbewijs is ingevorderd. De politie kreeg omstreeks 22.30 uur de melding dat een vrouw met haar auto een tuin was ingereden op de Angerensteinstraat in Nijmegen.

De vrouw was van de weg geraakt en had een geparkeerde auto geramd waarna zij in een tuin tegen een muurtje belandde. Door de vaart van de botsing ontstond een kettingreactie waarbij de geramde auto een andere auto raakte, die op zijn beurt tegen nog tegen een andere auto botste. De auto die het eerst geramd werd, is vermoedelijk total loss. De andere twee auto’s raakten ook beschadigd. Ook de auto van de verdachte is total loss.

De vrouw moest na de aanrijding blazen. Zij bleek onder invloed van alcohol. Hierop is zij aangehouden. Van de vrouw is een bloedtest afgenomen om het alcoholpromillage en eventuele gebruikte drugs vast te stellen. De uitkomst hiervan zal enige tijd duren. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. Bij de vrouw zat nog een minderjarig kind in de auto. Deze is opgevangen. De politie heeft een zorgmelding voor dit kind doorgegeven aan Bureau Jeugdzorg. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.