Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Nijmegen


Vrijwilliger bij IrisZorg

Meedoen! Dat willen onze cliënten ook heel graag. Jij kunt daarbij helpen.

Ontmoet elkaar

Als vrijwilliger maak je betekenisvol contact met mensen met een kwetsbare en bijzondere achtergrond. We zien de mensen achter de verslaving, de dakloosheid en andere problematiek. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wil je mensen ondersteunen om meer grip op hun leven te krijgen? Word dan vrijwilliger bij IrisZorg. Ontmoet elkaar.

Waardevol contact

Je bent belangrijk als vrijwilliger voor onze cliënten. Sommigen van hen leven in een kleine wereld. Jij bent de schakel naar buiten toe, zodat mensen weer mee kunnen doen in de maatschappij. Jij bent er als het nodig is. Samen met onze professionele hulpverleners ben jij van grote betekenis voor onze cliënten.

Wat kun je doen?

We zoeken altijd vrijwilligers en kijken ernaar uit je te ontmoeten. Neem een kijkje bij de vacatures. Je kunt op verschillende manieren vrijwilliger bij ons zijn. Van muziekvrijwilliger tot chauffeur of van tuinvrijwilliger tot activiteitenbegeleider.

Je hebt het voor het kiezen. Kies meteen!

Word maatje!


Een bijzondere en belangrijke vorm van vrijwilligerswerk is bij ons het maatjesproject. Als maatje word je één op één aan een cliënt gekoppeld om samen iedere week een leuke activiteit te ondernemen. Je gaat bijvoorbeeld samen wandelen, fietsen, naar een hobbycentrum of gezellig een kopje koffiedrinken. Maatjes zijn voor onze cliënten erg waardevol. Ze zorgen ervoor dat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Helpen maakt happy! Wij zijn altijd op zoek naar maatjes voor onze maatjesprojecten in Nijmegen, Doetinchem en Apeldoorn/Beekbergen. Ben je geïnteresseerd in mensen met een bijzondere achtergrond en lijkt het je wel wat om maatje te worden? Klik dan op de button van de respectievelijke plaatsen om daar de meest actuele maatjesvacatures te vinden. Kijk anders ook even naar onderstaand filmpje van en Marco.
Het nieuwe IrisZorg maatjesproject "De Brug" wordt mede mogelijk gemaakt door:

Klik op jouw plaats voor de vrijwilligersvacatures bij jou in de buurt


Staat er geen aansprekende vacature bij of wil je op een bepaalde locatie als vrijwilliger aan de slag? Kijk dan samen met de vrijwilligerscoördinator waar en hoe jij je talenten kan inzetten. Mail naar .Functie:vrijwilligers
Startdatum:05-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IrisZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vrijwilligers IrisZorg 05-05-2024

Bekijk ook andere vacatures