Voorrondes de Dag van het Levenslied – Zing, huil, lach en bewonder!

Op zaterdag 12 en zondag 13 maart vinden de voorrondes van het Nijmeegs smartlappenfestival De Dag van het Levenslied plaats in De Lindenberg te Nijmegen. Laat je meeslepen door liederen over onvervulde verlangens, verbroken liefdes, onpeilbaar verdriet en overleden familieleden.

Aanvang: 12 maart 20.15 uur en 13 maart 14.00 uur.
Entree: € 7,50 kinderen tot 12 jaar € 5,- incl. pauzedrank en garderobe.
Reserveren: www.delindenberg.com of via 024-3273737

persfotoNickyenSimoneliggend

Deskundige jury

In twee voorrondes bepaalt een deskundige jury wie door mag naar het festival in het Valkhofpark in Nijmegen op zondag 8 mei (Moederdag). Er wordt geselecteerd op meezingbaarheid, presentatie en muzikaliteit. Wees erbij om met eigen ogen te beoordelen hoe het met het smartlappentalent in Nijmegen en omstreken is gesteld!  Ook als publiek heb je een stem want er wordt elke voorronde een publieksprijs uitgereikt. Kom dus kijken en bepaal mee wie jij graag terug wilt zien op het podium van de Dag van het Levenslied.

Jong talent

Voor de eerste keer in de geschiedenis van De Dag van het Levenslied is er speciaal een zondagmiddag geïntroduceerd zodat ook jong zangtalent mee kan doen aan de voorrondes. Want zeg nou zelf wat is er mooier dan de glimlach van een kind?

Sjon en Sjakkelien

Zeven acts per voorronde

De aanmeldingen stroomde dit jaar binnen, daarom zullen maar liefst zeven acts per voorronde strijden om de eer en de bekers. Per voorronde gaan minimaal twee acts door naar de grote finale op 8 mei. Op zaterdag zullen onder andere optreden: de band Zoiets, Corrie & haar Brokstukken en De Weesgegroetjes. De presentatie is in handen van Sjon en Sjakkelien. Op zondag spelen o.a. Los tr3s Amigos, De Nije Nennies en Suitz. De presentatie is in handen van Nicky en Simone. Graag willen ze iedereen er op wijzen om op zondag 13 maart zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te komen in verband met met de te verwachte drukte vanwege de Stevensloop. Meer informatie op www.dedagvanhetlevenslied.nl en kijk ook eens op Facebook.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.