Voorronde #2 Roos van Nijmegen 2014

Woensdag 16 April 2014 in Muziek en Danscafé Merleyn de voorronde #2 van de Roos van Nijmegen 2014.

Nu de deelnemers aan de Roos van Nijmegen 2014 bekend zijn, maken de muzikanten zich klaar om in de voorronden te strijden voor een plek in de finale. De tweede voorronde is sterk gevarieerd, van folkmuziek tot post-punk en oude blues rock, een spannende avond waarbij iedereen aan zijn trekken komt.

Merleyn, Open 21.00u Start 22.00u Entree € 5

Einfach Kurt is een duo die met gitaar, piano, drums en soms zelfs accordeon te vinden is op het podium. Ze combineren in hun liedjes de rauwheid en romantiek van country en blues, met de aardsheid van folkmuziek. In hun eenvoudige maar tot de verbeelding sprekende liedjes zet Einfach Kurt een sfeer neer die je meeneemt naar verre en vergeten oorden.

Post-punk leeft en Wave heerst. Non-Alignment Pact (NAP) biedt je uiterst dansbare, stevige post-punk en donkere, melodieuze wave van de 21ste eeuw met een forse knipoog naar de jaren ’80.
Terwijl de wereld de verschrikkingen van de Maya-kalender probeerde te overleven, verrees Non-Alignment Pact uit de as van ’s werelds noodlot. Een apocalyps klonk nog nooit zo mooi.

De jonge honden van Remove Before Flight spelen al vier jaar samen en zijn als familie voor elkaar. Het podium veroveren zij met muziek vol gitaargeweld, heerlijke hammond geluiden, een strakke bas en drumwerk waar drummers versteld van staan. RBF staat vol overtuiging op het podium en laten de oude blues rock geluiden weer herleven.

Na de laatste voorronde zal bekend worden welke bands strijden voor de winst tijdens de finale op donderdag 29 mei 2014 in DOORNROOSJE.

Tickets voor de voorrondes kosten €5,- en zijn verkrijgbaar via www.doornroosje.nl,  via de bandleden en aan de deur (mits het niet is uitverkocht)

Voorronde #1 Roos van Nijmegen

Woensdag 16 April

Muziek en Danscafé Merleyn

Zaal open: 21:00

Aanvang: 22:00

Entree: €5,-

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.