Voordracht kandidaten Ondernemer van het jaar 2013

Op woensdag 2 april organiseert de gemeente Beuningen de jaarlijkse bedrijvencontactbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst wordt de ‘Ondernemer van het jaar 2013’ bekend gemaakt. Vanaf nu kunnen ondernemers kandidaten voordragen voor deze titel.

Evenals voorgaande jaren kunnen ondernemers, collega-ondernemers voordragen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar 2013’ Ook kunnen ondernemers zichzelf opgeven.

Wie kunnen genomineerd worden?

Ondernemers die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel én hun bedrijf in de gemeente Beuningen hebben gevestigd, kunnen genomineerd worden. Maar ook de ondernemers die hun bedrijf binnen een straal van 20 kilometer van de gemeentegrens hebben gevestigd, komen in aanmerking. Natuurlijk blijft de eis bestaan dat het inschrijvingsadres in de gemeente Beuningen ligt.

Nominering

De jury, die bestaat uit mevrouw W. Göttgens en de heren M. Enning, H. Peters en P. Gerrits (ondernemer van het jaar 2012), nomineert aan de hand van de motivatie drie kandidaten. Op 7 maart maken zij bekend welke ondernemers zij genomineerd hebben. Daarna brengt de jury een bedrijfsbezoek aan de drie genomineerden.

Beoordeling jury

Om tot een beoordeling te komen, maakt de jury een keuze aan de hand van de volgende criteria:

• Onderscheidend zijn in de eigen branche/beroepsgroep
• Continuïteit van het bedrijf
• Uitstraling van het bedrijf
• Servicegerichtheid
• Maatschappelijke betrokkenheid
• Duurzaamheid
• Innovatief vermogen

Voordracht kandidaten

Ondernemers ontvangen deze week een brief met een formulier om een kandidaat of zichzelf voor te dragen. Ook via het digitale formulier op www.beuningen.nl/ondernemen kunnen kandidaten worden aangedragen. Een duidelijke motivering is hierbij belangrijk. Het formulier moet uiterlijk 17 februari worden ingeleverd bij de gemeente Beuningen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.