Volop muziek events in Nijmegen: Scottish event & Mookerheide market

Scottish Event & Mookerheide Market! – Voor alweer de 4e keer zal het Scottish Event & Mookerheide Market plaats vinden op 31 mei en 1 juni van 10.00 tot 18.00 uur, en wederom op het landgoed van Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek. Genieten van muziek, dans, natuur en vele prachtige stands! Een gezellig en uniek Schots evenement met pipes, drums & kilts, highland dancers, luxe market kramen en activiteiten voor jong en oud op één locatie. Toegang is in de voorverkoop via de website www.mookerheide.nl €5,00 per persoon.

Extra bijzonder
 – Dit jaar zal het event extra bijzonder zijn omdat er ware Internationale contesten zijn van doedelzakbands, dansers en drummers uit binnen en buitenland.

Aanbod en activiteiten van het Scottish Event
 – Een mooie combinatie van muziek, wedstrijden en luxe marketkramen! Twee dagen lang kunt u het Jugendstil Jachtslot bezichtigen. Er zijn diverse exclusieve standhouders die deelnemen aan dit evenement, waardoor er een zeer gevarieerd aanbod van producten ontstaat. Daarnaast zijn er verschillende internationale wedstrijden, genaamd contests, van solopipers, pipebands and drums en highland dancers.

Kom, luister, kijk, koop, proef en geniet op het Scottish Event!
 – Ook met de culinaire liefhebber is rekening gehouden. Geniet van een stuk ambachtelijk pie, overheerlijk broodje en een wijn- of whiskyproeverij. Voor het 4e jaar wordt dit Scottish Event georganiseerd in de vorm van een market met internationale muzikale optredens. De goede sfeer, het brede assortiment en de leuke activiteiten hebben eerder gezorgd voor enthousiaste reacties van de vele bezoekers. Bovenstaande programma onderdelen zijn onder voorbehoud!
Tijdens dit Evenement staat Schotland en de Schotse cultuur centraal. Het Scottish Event & Mookerheide Market biedt plaats aan een gezellige diversiteit aan activiteiten voor het hele gezin. Op het gezellig opgezette terrein zullen naast de bekende Pipe Band competitie, de ‘Continental Contest’, een Drum Major-competitie, een danscompetitie en diverse andere presentaties worden gehouden.

Naast de muziek zijn er ook diverse stands. Hier kunt u naar hartenlust shoppen voor unieke producten welke niet in de winkel verkrijgbaar zijn. Of het nu dat ene leuke hoedje is, die mooie trenchcoat of een stel stoere laarzen. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Op diverse plaatsen op het Landgoed kunt u terecht voor lekkers. Tevens valt er voor de kids voldoende te beleven met leuke activiteiten in Kinderland Tante Lenie en hunting games verzorgt door Carpe diem! Kortom, voor jong en oud!

Kom, luister, kijk, koop, proef en geniet op 31 mei & 1 juni op Landgoed, Jachtslot de Mookerheide!

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.