Voetganger gewond bij aanrijding op de Weg door Jonkerbos

Nijmegen – Zondagavond 1 februari vond omstreeks 19.00 uur een aanrijding plaats op de Weg door Jonkerbos in Nijmegen. Hierbij raakte een 21-jarige voetganger gewond.

Omstreeks 19.00 uur reed een 18-jarige automobilist uit Nijmegen op de Weg door Jonkerbos. Hij reed achter een andere auto. Getuigen zagen dat de automobilist de auto voor hem rechts inhaalde. Toen hij voor de andere auto reed, kwam hij in aanrijding met een voetganger die de Weg door Jonkerbos wilde oversteken. De automobilist zou met hoge snelheid hebben gereden en reed vervolgens ook met hoge snelheid verder. Enkele minuten later heeft de automobilist zelf 112 gebeld. De 21-jarige voetganger uit Nijmegen raakte bij de aanrijding ernstig gewond. Hij is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeers Ongevallen Analyse onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. De automobilist is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau, waar hij voor verder onderzoek in verzekering werd gesteld. Woensdagmiddag werd hij heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor het veroorzaken van de aanrijding met letsel, het rechts inhalen en het doorrijden na een aanrijding.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.