Viertal verdacht van poging tot inbraak

Nijmegen – Mede dankzij de inzet van Burgernet heeft de politie vrijdagavond vier verdachten aan kunnen houden die erg veel interesse hadden in woningen. Twee mannen van 41 en 52 uit Nijmegen en een 28-jarige Arnhemmer en een 48-jarige man zonder vaste verblijfplaats zijn aangehouden.

Bij de meldkamer waren meldingen binnengekomen over een auto met vier mannen die zich er verdacht ophielden in de Meliskerkestraat. Kenteken en auto waren doorgegeven. De tenaamgestelde zou zich vaker hebben bezig gehouden met inbreken. Er werd een Burgernetbericht uit gebracht en dat leverde al snel een reactie op van een getuige die achter de bewuste auto aan reed.

In de Mierlostraat werd de auto door agenten langs de kant gezet. Het viertal werd aangehouden. In de auto werd inbrekersgereedschap aangetroffen. De vier verdachten werden ingesloten. Vandaag gaat de politie verder met het onderzoek.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.