Vierdaagsefeesten presenteert een nieuwe directeur

De Vierdaagsefeesten hebben een nieuwe directeur: Leo Weterings. Per 1 januari 2019 start hij bij het grootste vrij toegankelijke jaarlijks terugkerende evenement van Nederland; de Vierdaagsefeesten.

Leo Weterings is momenteel werkzaam bij de gemeente Nijmegen, waar hij al 12 jaar betrokken is bij de organisatie van Vierdaagsefeesten, in de rol als projectleider en adviseur uitvoering evenementen. Hij heeft daardoor ruime ervaring op het gebied van crowd management en veiligheid.

Leo Weterings heeft goede relaties in het netwerk van evenementenorganisaties, horecaondernemers, overheid en publieke diensten. Voordat hij bij de gemeente Nijmegen werkte heeft hij zijn sporen verdiend bij een landelijke evenementenorganisatie, als Hoofd Productie en bij een horecaondernemer, als Hoofd Horeca.

Met zijn ervaring en zijn prettige persoonlijkheid heeft Vierdaagsefeesten naar eigen zeggen een geweldige nieuwe directeur. ,,Leo Weterings weet evenementen te verbinden en heeft oog voor versterking van het imago van de stad. Zijn aantreden komt op een bijzonder moment: namelijk de vijftigste editie van Vierdaagsefeesten!”, aldus de organisatie.

Foto: Mathijs Hanenkamp

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.