Vier nieuwe Escape Rooms geopend in Nijmegen

Vanaf begin juni heeft Escape Boot Nijmegen de deuren van maar liefst vier Escape Rooms geopend aan de Waalkade. Stap aan boord met je vrienden, collega’s of familie en ga samen de uitdaging aan. Je hebt 60 minuten om samen te werken, puzzels op te lossen en de bom in de Escape Room onschadelijk te maken. De klok begint te tikken. Laat je niet afleiden, maar focus. Alleen op zeebenen trotseer je Escape Boot Nijmegen! Ontsnap voordat het te laat is en het schip ten onder gaat…

  • Het Stuurhuis (3 t/m 10 personen) vanaf € 13 p.p.
  • De Kapiteinskamer (3 t/m 6 personen) vanaf € 15 p.p.
  • De Royal Suite (3 t/m 6 personen) vanaf € 15 p.p.
  • De Bemanningshut (3 t/m 6 personen) vanaf € 15 p.p.

Escapen met 3 t/m 28 personen van maandag t/m zondag. Check de website voor een overzicht van de tijden, prijzen en beschikbaarheid.

Ideaal voor groepsuitjes!
Op zoek naar een locatie voor een groepsuitje? Bij Escape Boot Nijmegen ben je aan het juiste adres. Stap met je groep aan boord en verdeel je over meerdere Escape Rooms. Er kunnen maximaal 28 personen tegelijk escapen.

Ben je met meer dan 28 personen? Kies dan een of meer arrangementen op de website en wissel de activiteiten af. Ideaal voor een vrijgezellenuitje, teambuildingsactiviteit, bedrijfsuitje of familiedag! Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@escapebootnijmegen.nl. Ze denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van het leukste groepsuitje in Nijmegen!

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.