Vier de zomer voor het Ronald McDonaldhuis Nijmegen!

Nijmegen Bootcamp verwelkomt de zomer met een Color Bootcamp sponsor evenement

 Op Zondag 25 mei om 12.00 uur verandert het Limospark in Nijmegen-Oost voor de tweede keer in een kleurrijk en sportief festivalterrein. Na een succesvolle eerste editie in 2013 keert “Vier de Zomer” terug. De ingrediënten zijn hetzelfde: energie, positiviteit, sportiviteit en de prachtigste kleuren in de grande finale: de Color Bootcamp. Dit jaar voegen we er één belangrijk ingrediënt aan toe: het Ronald McDonaldhuis Nijmegen. Tijdens dit unieke en voor iedereen gratis toegankelijke evenement presenteert Nijmegen Bootcamp de verschillende trainingen die zij aanbiedt op elk niveau én wordt er geld opgehaald voor het goede doel.  Als kers op de taart eindigt het evenement in één groot kleurenfestijn met een Color Bootcamp, waarmee het zomerseizoen meteen feestelijk wordt ingeluid. In aanloop naar en tijdens het evenement kunnen deelnemers via verschillende acties doneren voor het goede doel. Nijmegen Bootcamp is dé buitensportschool waar sport, fun en resultaat  samenkomen.

 

Deelname is gratis, reserveren verplicht: http://nijmegenbootcamp.nl/vier-de-zomer

Nijmegen Bootcamp voor het Ronald McDonald huis
Nijmegen Bootcamp heeft met deze editie van Vier de Zomer een belangrijke focus: geld inzamelen voor het Ronald McDonaldhuis Nijmegen. Door geld in te zamelen wil Nijmegen Bootcamp een kamer sponsoren in het huis en zo onderkomen geven aan gezinnen met een ziek kind.  Een Ronald McDonaldhuis biedt uitkomst aan ouders en familieleden van ernstig zieke kinderen met een ‘thuis ver van huis’ vlakbij het ziekenhuis. Het is een plek om tot rust te komen, om nieuwe krachten op te doen. Ronald McDonaldhuizen zijn geheel afhankelijk van sponsorbijdragen, donaties en acties van particulieren.

Color Bootcamp
Het delen van positieve energie, motiveren van elkaar en samen werken als team zijn een aantal belangrijke kenmerken van Nijmegen Bootcamp. Deze positieve insteek wordt in het kader van de naderende zomer nog extra benadrukt met de afsluitende Color Bootcamp. De grote populariteit van de wereldwijde Colorruns inspireerde het team van Nijmegen Bootcamp om dit feestelijke en feelgood-moment te combineren met haar eigen passie en positiviteit.

Deelname is gratis, reserveren verplicht: http://nijmegenbootcamp.nl/vier-de-zomer

Sportplezier
Nijmegen Bootcamp is een begrip in de Nijmeegse parken en omliggende dorpen. Wekelijks motiveren de trainers zo’n 500 leden om naar buiten te gaan en daar sportief de dag te beginnen of te eindigen met een actieve training. Naast het promoten van plezier in sport is ook aandacht voor een gezonde leefstijl van belang. Het is deze combinatie die resultaten brengt. Wekelijks worden mensen in deze motiverende setting van teamwork en positieve benadering naar hun sportieve doel geholpen. Een mooi moment om nu de rollen eens om te draaien en de leden te vragen om hulp bij het bereiken van ons doel: geld ophalen voor het Ronald McDonaldhuis. Bootcamp is voor iedereen: kom langs, doe mee, maak kennis met de leukste sportieve community die Nijmegen rijk is en verwelkom samen de zomer in het afsluitende kleurenfestijn!

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.