Video: Heerlijk genieten bij Partycentrum Het Boskamp

Heerlijk genieten met het gezin midden in de bossen nabij Dalfsen, kinderen zijn bij hun van harte welkom! Diep verscholen in het Vechtdal, midden in natuurgebied het Sterrebosch en op een steenworp van het pittoreske dorpje Dalfsen, ligt Partycentrum Het Boskamp. Op Het Boskamp is het leven goed.

Dit gezellige partycentrum is dé plek om het leven te vieren. Of het nu gaat om een uitstapje met familie of vrienden, een personeelsfeest of een bruiloft, op Het Boskamp is het altijd gezellig. Vooral omdat hier, naast een uitstekende keuken, van alles te beleven valt. De uitgestrekte bossen rondom Het Boskamp vormen het perfecte decor voor lange fietstochten, een rondje klootschieten,radiovossenjachtFox Oring of Nordic walking.

Ook een tochtje in de huifkar, op hoge bi fietsen of een stoere kompas- en klompasloop behoren tot de mogelijkheden tijdens uw feest, of gezellig dagje uit met het gezin. Voor wie niet kan kiezen uit al die spectaculaire activiteiten, hebben zij diverse verrassingstochten in de aanbieding. En als het in de winter koud en heel vroeg donker is, passen zij de activiteiten daar gewoon op aan. Zoals b.v. hun warmte in de wintermaanden arrangement.

Wat denkt u van langlaufen en stepsleeën of sneekuul’n als activiteit terwijl er een mooi pak sneeuw ligt? Onder het motto ‘na gedane arbeid is het goed rusten’, leggen zij de gasten bij terugkomst in de watten. Of het nu gaat om een hapje en drankje of een compleet buffet eventueel, alles is mogelijk. Want ‘Als de luu schik hebt, komt ze weer, gelukkig komt heel vulle mensen wéér!’.

Bekijk hieronder de bedrijfsreportage

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.