VGZ weer voor drie jaar Zorgpartner Vierdaagse

Zorgverzekeraar VGZ is een driejarig sponsorcontract overeengekomen met Stichting DE 4DAAGSE. Met de overeenkomst tekent VGZ bij als sponsor. Met deze nieuwe overeenkomst verlengt VGZ het Vierdaagse Zorgpartnership dat zij al enkele jaren vervulde. Het nieuwe sponsorcontract loopt tot en met 2016, het jaar dat de 100ste editie van de Vierdaagse zal plaatsvinden.

 

De sponsorbijdrage van VGZ wordt door Stichting DE 4DAAGSE mede ingezet om de 46.000 wandelaars tijdens de Vierdaagse te kunnen voorzien van adequate medische zorg. De uitvoering daarvan ligt in handen van de Medische Dienst van de Vierdaagse, in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis en het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

 

VGZ is al jarenlang verbonden aan de Vierdaagse en wil goede zorg voor iedereen organiseren en garanderen. “Wij zoeken bij sponsoring naar activiteiten en evenementen die een brug slaan naar onze dagelijkse werkzaamheden in de gezondheidszorg”, aldus Jan-Luuk de Groot, directeur Marketing en Productontwikkeling van coöperatie VGZ bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst in het VGZ-kantoor in Arnhem. “We maken mede daarom de verzorgingsposten van de Vierdaagse mogelijk, zodat zoveel mogelijk wandelaars gezond de eindstreep halen.”

 

Ondertekenaar namens Stichting DE 4DAAGSE was voorzitter Johan Willemstein. “Het is mooi te zien dat een evenement als de Vierdaagse beantwoordt aan sponsordoelstellingen die VGZ hanteert. Dat resulteert uiteindelijk in deze driejarige overeenkomst waarmee wij, met het oog op de continuïteit van de zo belangrijke medische zorg voor het wandellegioen, erg blij zijn.”

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.