Vernieuwen groen Bergharen, Heilige Stoel en Abersland

In de week van 23 februari beginnen wij met de vernieuwing van het groen in de Heilige Stoel en Abersland in Wijchen en het Keltenpad en de Sikkelstraat in Bergharen. In de 57e straat van de Heilige Stoel vervangen wij het groen in de plantenbakken en voeren wij reparaties uit aan de bloembakken en bestrating.

In de 28e tot en met de 32e straat van Abersland halen wij bomen weg. De bomen veroorzaken problemen met de kabels en leidingen die er liggen. Op de plekken waar we bomen weghalen, komt meer ruimte op de bestaande parkeerstrook. We vervangen meteen de oude struiken en slechte bomen en repareren waar nodig de bestrating.

In Bergharen werken wij in het Keltenpad en de Sikkelstraat. We maken meer parkeervakken door het groen, trottoir en de parkeerplekken die er al zijn, anders in te delen. De bomen blijven wel staan. We vervangen de oude struiken en slechte bomen en repareren waar nodig de bestrating en leggen nieuwe vakken met groen aan.

Tijdens de werkzaamheden kunt u enige overlast ervaren, wij vragen hiervoor uw begrip.
Wij vragen u uw auto(’s) zoveel mogelijk op eigen terrein of ergens anders in de wijk te parkeren zodat de werkzaamheden voorspoedig en veilig kunnen verlopen. ’s Avonds en in weekend hoeft dat niet. Afhankelijk van de weersomstandigheden verwachten we dat de werkzaamheden twee tot drie weken duren. Tijdens de uitvoering kan het gebeuren dat de aannemer een gedeelte van de weg moet afzetten om gevaarlijke situaties te voorkomen. Heeft u tijdens de uitvoering van het werk nog vragen? Neem dan contact op met Louis van der Wielen via telefoonnummer 024 751 72 13.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.