Vernieuwde website en ruimere openingstijden Gemeente Wijchen

De sociale wijkteams Wijchen hebben de openingstijden verruimd. Vanaf heden kunnen mensen van maandag tot vrijdag elke ochtend bij de inlooppunten terecht. Verder is de website www.sociaalwijkteamwijchen.nl vernieuwd, waardoor de informatie beter toegankelijk is geworden.

De sociale wijkteams in Wijchen zijn van start gegaan in januari 2015. De teams zijn sindsdien continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit. De sociale wijkteams zijn de toegangspoort voor welzijn en zorg in Wijchen. Nu de wijkteams ruim een jaar actief zijn, ontstaat er een steeds helderder beeld over de verbeterpunten De professionals zijn nu beter in staat om gezamenlijk met de burger het juiste plan te maken, gebruikmakend van het sociale netwerk en de eigen kracht van de betrokkenen.

Vernieuwde website

Om de toegankelijkheid van het Sociaal Wijkteam te verbeteren, is de website volledig vernieuwd. Deze bevat nu meer informatie over hulp en ondersteuning. Ook is de opzet van de website gebruiksvriendelijker geworden. Mensen met een visuele beperking kunnen bijvoorbeeld eenvoudig webpagina’s laten voorlezen of de letters groter maken. Dat is een laagdrempeligheid die past bij het Sociaal Wijkteam. Bovendien is de website van het Sociaal Wijkteam nu gekoppeld aan de website van de gemeente Wijchen. Dat betekent dat als een inwoner bij de gemeente zoekt naar huishoudelijke hulp, hij automatisch bij het wijkteam uitkomt. Inwoners zijn dus altijd aan het juiste adres.

Ruimere tijden

Met elke vraag over welzijn en zorg kunnen mensen bij het Sociaal Wijkteam terecht. Het maakt niet uit of het een eenvoudige informatievraag of ingewikkelde zorgvraag is. Mensen kunnen altijd binnenlopen bij een van de inlooppunten voor advies of ondersteuning. Om de toegankelijkheid te vergroten zijn de inlooptijden vanaf heden verruimd. Voor de overige tijden en locaties kan gekeken worden op www.sociaalwijkteamwijchen.nl.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.