Verenigde Senioren Partij (VSP) krijgt coalitieaanbod

Nijmegen – De Verenigde Senioren Partij(VSP) heeft door de overige 4 coalitiepartijen, SP-GroenLinks-PvdA en de Nijmeegse Fractie, een aanbod gekregen om deel te nemen aan de coalitie. Daarmee zou een unieke 5-partijen coalitie kunnen ontstaan. SP-voorman Hans van Hooft heeft officieel naar buiten gebracht contact op te nemen met de VSP. De links-plus coalitie die daarmee tot stand komt, zal zeer divers zijn, en meer Nijmegenaren krijgen daarmee een stem in de coalitie.

VSP-voorman Hulskorte heeft al aangegeven positief te staan tegenover een eventuele bijdrage aan de coalitie. De partij die opkomt voor senioren in Nijmegen, zal naar alle waarschijnlijkheid in dat geval geen Wethouder leveren, maar dat is voor de partij ook niet van het grootste belang. Wel ziet de partij graag een coalitieakkoord tot stand komen, waarin ouders niet kind van de rekening worden.

Mocht VSP zich bij de ogenschijnlijke coalitie aansluiten, dan krijgt deze 24 van de 39 zetels, een flinke meerderheid voor links-plus.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.