Verdachte woninginbraak aangehouden

Veenendaal – Woensdagavond 22 januari heeft de politie een verdachte van woninginbraak aangehouden in de Dr. de Visserstraat. Een tweede verdacht kon ontkomen.

Rond 21.45 uur kwam een bewoonster aan de Keucheniusstraat thuis. Toen ze bij haar woning aankwam zag ze glas liggen en iemand bewegen in de woning. Ze is direct naar een van de buren gelopen en heeft 112 gebeld. Tijdens het bellen ziet ze twee mannen uit haar woning komen en kan een goed signalement aan de politie doorgeven.

Aanhouding

Surveilleren agenten waren net in de buurt toen de melding binnen kwam en zien twee mannen lopen die aan het signalement voldoen. Bij het zien van de agenten rennen de mannen weg in de richting van de Verbindingstraat en verdwijnen vervolgens een tuin in. De agenten zoeken de buurt af en kunnen niet veel later een van de verdachten aanhouden in de Dr. de Visserstraat. Het gaat om een 52-jarige man uit Nijmegen.

Tweede verdachte nog zoek

Van de tweede verdachte was geen spoor meer te bekennen. De politie zet het onderzoek voort. Heeft u meer informatie over de tweede verdachte wilt u dan contact op te nemen met de politie in Veenendaal via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.