Verdachte aangehouden na schietincident

De politie heeft donderdagavond een man uit Nijmegen aangehouden op verdenking van een schietincident dat donderdag aan het begin van de middag plaatsvond in een pand aan de Bovensteweg in Mook. Het slachtoffer, een man van 44 jaar uit Nijmegen, raakte gewond aan zijn arm. Hij wist te vluchten en ging voor behandeling naar het ziekenhuis in Nijmegen.

De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in en wist de verdachte uiteindelijk te traceren. Hij is in de loop van de avond aangehouden. Daarbij werd een arrestatieteam ingezet. Ook een politiehelikopter verleende assistentie bij het onderzoek. De verdachte werd op straat in Groesbeek aangehouden toen hij daar in een auto reed. Wat er precies is voorgevallen en wat het motief voor het schietincident was, is op dit moment nog niet duidelijk. Duidelijk is wel dat de verdachte en het slachtoffer bekenden van elkaar zijn.

Iets gezien? Geef het door!

De politie is bezig met tactisch en technisch onderzoek. Mensen die iets gezien of gehoord hebben tussen 12:30 uur en 13:30 uur kunnen dit doorgeven via 0900-8844. Anoniem kan dit ook via de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.