Uw fiets bij het NS-station verwijderd?

Vanaf 2 februari begint de gemeente weer met het laten verwijderen van fietsen die langer dan 28 dagen op het NS-station staan gestald: de zogenaamde weesfietsen. Als u merkt dat uw fiets weg is, is het dus mogelijk dat kringloopwinkel Vraag en Aanbod deze fiets in opdracht van de gemeente heeft verwijderd. U kunt dit navragen door Vraag en Aanbod te bellen via telefoonnummer is 024 663 48 83. U kunt bellen van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Hoe werkt het?
Als uw fiets door Vraag en Aanbod is meegenomen, staat hij op de Kamerlingh Onnesstraat 8 in Wijchen. Op basis van de uiterlijke kenmerken of het framenummer kijken medewerkers van Vraag en Aanbod of uw fiets aanwezig is. Om uw fiets vervolgens (gratis) op te kunnen halen, dient u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en het fietssleuteltje te tonen. Wanneer de fiets niet op slot stond, dient u op een andere wijze aan te tonen dat die fiets uw eigendom is. Bijvoorbeeld door een aankoopbewijs met voldoende kenmerken van de fiets erop te laten zien.

Fietsen die zijn aangemerkt als wrak worden twee weken bewaard. De overige fietsen dertien weken. Na die perioden verkoopt Vraag en Aanbod de fietsen.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.