Unieke Theaterroute aan de Maas zoekt lokaal talent

Na een geslaagde en verrassende eerste editie van Oeverloos, komt er een nieuwe editie van deze bijzondere theaterroute aan de Maas. De uitverkochte eerste editie en de lovende kritieken op de theaterroute roepen om een vervolg. Stichting Oss Cultureel biedt Oeverloos dit jaar weer aan op 2 en 3 september op de inspirerende uiterwaarden en dijken van Oijen.

Oss staat bol van talent en SOC wil dit talent zichtbaar maken. Daarom biedt Oeverloos kansen aan mensen uit gemeente Oss en de regio om op het podium te staan of om een podium aan andere te bieden. Wil je meewerken aan Oeverloos als amateur toneelspeler, danser, decorbouwer, vrijwilliger om de route mee te realiseren neem dan contact op met oeverloos@osscultureel.nl.

Oeverloos landt om de twee jaar op een verrassende locatie in één van de mooie kernen aan de Maas. De Oeverloos Theaterroute voert langs inspirerende en niet voor de hand liggende locaties in de uiterwaarden en op de dijken van gemeente Oss. Professionele cultuur- en kunstmakers realiseren in nauwe samenwerking met lokale talenten uniek locatietheater dat gebaseerd op lokale verhalen bezoekers niet ongeroerd zal laten. Tijdens deze theaterroute wordt het publiek meegevoerd langs theatrale installaties, scènes, acts en zinnenprikkelend muziek en theater.

Foto: Kreutzer-fotografie

 

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.