Unieke donderbeleving door de Nijmeegse binnenstad

Op vrijdagavond 10 april zal om 21:30 uur de tweede editie van The Night Run Festival (TNRF) plaatsvinden. TNRF is een hardloopevenement, waarbij alle deelnemers uitgerust met een hoofdlamp, op het parcours allerlei verrassende acts en bijzondere passages tegenkomen. Met onder andere een lasershow en een vuurspuwer maakt TNRF van hardlopen een spannende, unieke belevenis door de Nijmeegse binnenstad.

Deelnemers kunnen kiezen voor een afstand van 5 of 10 kilometer. Na de gedane inspanningen kan er onder genot van een drankje met vrienden, collega’s, familie nog worden nagepraat over deze bijzondere ervaringen. Op de start/finish­locatie Waalkade is na afloop voor alle Night Runners, met muziek van dj Ozzy Houseborn, een after­party.

The Night Run Festival heeft deze editie als goede doel het m​uZIEum.​Deelnemers kunnen het muZIEum met een vrijwillige bijdrage via i​nschrijving​sponsoren. De opbrengsten komen ten goede aan de arbeidsparticipatie van blinden en slechtzienden. Stichting 024 Sport streeft er naar om evenementen zo laagdrempelig mogelijk te organiseren, zodat blinden en slechtzienden ook kunnen deelnemen. Voor blinden en slechtzienden zijn er via het muZIEum een aantal startbewijzen beschikbaar.

Afgelopen editie wist de donkerbeleving bij de eerste editie 1000 deelnemers te verwelkomen. Met de positieve reacties van afgelopen editie heeft Stichting 024 Sport de verwachting deze aantallen wederom te halen door het bieden van een unieke combinatie met sport, cultuur, gezelligheid en city sightseeing.

Meer informatie en inschrijvingen via www.024sport.nl

Foto door Rob Koppers

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.