Uitnodiging scratchkoor en tv-opnames Nederland Zingt in Nijmegen

Op dinsdag 10 februari 2015 neemt de Evangelische Omroep het programma Nederland Zingt op in de Stevenskerk in Nijmegen. Onder andere Mannenkoor Ailanthus o.l.v. Geurt Souman zal hieraan zijn medewerking verlenen. Om de samenzang tijdens de avond te versterken, willen we voor deze opname een zogenaamd ‘scratchkoor’ vormen. Dit is een samengesteld koor van mensen die houden van zingen en in aanloop naar de opnames één keer bij elkaar komen om een aantal liederen met elkaar te oefenen. De EO nodigt iedereen van harte uit om mee te komen zingen in dit scratchkoor of tijdens de tv-opnames.

 

Scratchkoor
De repetitieavond van het scratchkoor zal plaatsvinden op woensdag 4 februari aanstaande, van 20.00 tot ong. 22.00 uur. Deze avond zal (net als de tv-opname) onder leiding staan van dirigent Henk van der Maten. Aanmelden voor het scratchkoor kan via eo.nl/scratchkoor.

 

Nederland Zingt
Delen van de opnames die gemaakt worden in Nijmegen, zijn het hele jaar door te zien in de uitzendingen van Nederland Zingt en Nederland Zingt op Zondag. In deze programma’s, die honderdduizenden Nederlanders bekijken of beluisteren, staat het geestelijke lied centraal. De liederen gaan over wat God heeft gedaan en gaat doen. Liederen van gelovige mensen in bijna alle omstandigheden van het leven. Ze worden gezongen op blijde dagen, maar ook in periodes van rouw.

 

Gegevens
De EO hoopt op veel enthousiaste mensen die meezingen in de samenzang tijdens de tv-opnames op 10 februari. De aanvang is 19.45 uur. Vanaf 18.45 uur zijn de deuren van de Stevenskerk open. In verband met de opnames dienen bezoekers vóór 19.30 uur aanwezig te zijn.

 

Gratis reserveren
De toegang voor deze avond is gratis. Kaarten zijn te reserveren via eo.nl/nederlandzingt of tijdens kantooruren via telefoonnummer: 035 6474645. Bezoekers ontvangen bij de ingang een programmaboekje.

 

Nederland Zingt, iedere zaterdagavond, 19.05 uur, NPO 2.

Nederland Zingt op Zondag, iedere zondagmorgen 9.10 uur, NPO 2.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.