Tweetal met gestolen auto aangehouden

Nijmegen – De politie heeft dinsdagochtend een 36-jarige man (zvwovp) en een 35-jarige Nijmegenaar aangehouden. Beiden worden verdacht van diefstal en/of heling van een auto. Tevens wordt de 36-jarige man die geen vaste verblijfplaats heeft verdacht van het rijden onder invloed en het doorrijden na aanrijding.

Vanmorgen reden beide verdachten in een gestolen auto op de Marialaan in Nijmegen en veroorzaakten daar een aanrijding met een andere auto, bestuurd door een 38-jarige vrouw uit Beuningen. Haar auto raakte daarbij beschadigd. Zelf raakte zij niet gewond. Meerdere mensen waren getuigen van het ongeval. Diverse eenheden keken naar de verdachte auto uit. Deze werd even later gezien en stilgezet op de Prins Hendrikstraat in Nijmegen. Toen de auto met de twee verdachten werd staande gehouden reden zij ook nog tegen een geparkeerde auto aan. Beide mannen werden aangehouden.

De 36-jarige bestuurder weigerde mee te werken aan een blaastest. Hiervoor werd afzonderlijk een proces-verbaal opgemaakt. Het rijden onder invloed en het verlaten van de plaats ongeval, evenals het weigeren van een ademanalyse zijn allemaal afzonderlijke misdrijven. De auto waar de twee in reden bleek eerder die ochtend te zijn gestolen in het Brabantse. De politie zet het onderzoek voort.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.