Tweede verdachte bewusteloos getrapte Nijmegenaar aangehouden

Arnhem – In het onderzoek naar het bewusteloos schoppen van een 18-jarige Nijmegenaar afgelopen weekend in Arnhem heeft de politie een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een eveneens 20-jarige Arnhemmer.

Surveillerende agenten werden in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 04.30 uur door voorbijgangers aangesproken dat er op de Kleine Oord nabij de Varkensstraat een jongen op straat zou liggen. Agenten troffen daar de Nijmegenaar buiten bewustzijn aan. Volgens getuigen zou hij kort daarvoor door twee mannen zijn geslagen en toen hij eenmaal op de grond lag tegen het hoofd zijn geschopt. Mede dankzij camerabeelden kon even later de 20-jarige Arnhemmer worden achterhaald en op de Kleine Oord worden aangehouden.

Camerabeelden

In het daaropvolgende onderzoek kwam ook de tweede verdachte letterlijk in beeld: hij werd herkend aan de hand van camerabeelden van bewakingscamera’s in de Arnhemse binnenstad en vanochtend aangehouden. Beide verdachten zitten voorlopig vast. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen voor zijn verwondingen. Het onderzoek in de zaak wordt voortgezet.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.