TREK zoekt creatief talent

Festival TREK is voor de vijfde editie van het grootste rondreizende openluchtrestaurant op zoek naar creatief talent uit Nijmegen. Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek in het Nijmeegse Hunnerpark.

Het karakter van het festival zou niet hetzelfde zijn zonder de (regionale) acts die elk jaar voor veel sfeer zorgen. Festival TREK roept daarom alle creatieve dansacts, singer-songwriters, kleinkunstenaars, theateracts en (semi-akoestische) bandjes uit Nijmegen e.o. op om zich aan te melden via de website.

Festival TREK tovert negen stadsparken verspreid over het hele land om tot grote openluchtrestaurants met tientallen mobiele keukens en barretjes. Naast lekker eten en drinken, maken bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme liveoptredens een bezoek aan Festival TREK compleet. Dit jaar zullen bezoekers op nog meer plekken binnen het festivalterrein verrast worden met creatieve performances. ‘Als BurgeRmeester ben ik er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te tonen in de mooiste stadsparken van het land. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkom ik je op (het podium van) Festival TREK’, aldus de BurgeRmeester van TREK.

Na drie eerdere edities van Festival TREK kunnen Nijmeegse Bourgondiërs ook dit jubileumjaar rekenen op de komst van het grootste rondreizende foodfestival van Nederland. Van vrijdag 15 tot en met zondag 17 juni kunnen bezoekers in het Hunnerpark genieten van het gevarieerde aanbod gerechten uit de leukste mobiele keukens, theater, kleinkunst en livemuziek. Festival TREK is gratis toegankelijk, er wordt uitsluitend een vergoeding gevraagd voor een milieuvriendelijk hard-plastic festival glas. Bij de eerste bestelling betalen bezoekers hiervoor eenmalig een bijdrage van € 2,50 waarna het festival ‘glas’ bij iedere bestelling af kan worden gegeven aan de bar voor een ‘nieuw’ exemplaar. Er is geen statiegeld van toepassing op dit glaswerk. Zie voor meer informatie: http://www.festival-trek.nl/

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.