Tophockeycoach Marc Lammers presenteert nieuwe GLA en C Klasse bij Wensink Mercedes-Benz Nijmegen

Nijmegen – De showroom van Wensink Mercedes-Benz in Nijmegen was donderdagavond
13 maart jl. het decor voor een spectaculaire onthulling van 2 nieuwe modellen van Mercedes-Benz. Tophockeycoach Marc Lammers presenteerde in een bomvolle showroom de nieuwe GLA en C Klasse. De combinatie tussen topsport én Mercedes-Benz bleek wederom aan te slaan bij het publiek. De presentatie van Marc Lammers kon dan ook rekenen op veel enthousiaste reacties.

Tijdens de introductieavond van de nieuwe GLA en C Klasse praatte tophockeycoach Marc Lammers over zijn ervaringen en successen als coach in de hockeysport. Begrippen als ‘succes behalen’, ‘winnen’, ‘het optimale uit jezelf halen’ én ‘innovatie in de topsport’, gerelateerd naar de autowereld, kwamen uitgebreid naar voren. ‘Wie innoveert in de topsport zal écht verbeteren én succes behalen. Zo is het ook met auto’s. Mercedes-Benz bewijst er eens te meer met de nieuwe GLA en C Klasse’, aldus Marc Lammers.

Hoofd Marketing van Wensink, Wilco Roetert Steenbruggen: ‘Het was een geweldige, druk bezochte avond met ruim 250 gasten. De presentatie van de nieuwe GLA en C Klasse was spectaculair én indringende presentatie van Marc Lammers kon rekenen op vele enthousiaste en betrokken reacties. Topsport en auto’s blijft nog altijd een ideale combinatie. De ervaringen én drive van Marc Lammers passen dan ook uitstekend bij Wensink Mercedes-Benz’.

De feestelijke introductie-events rond de nieuwe GLA en C Klasse vonden plaats op de 5 hoofdvestigingen van Wensink Mercedes-Benz: Apeldoorn, Zwolle, Nijmegen, Groningen en Heerenveen. Vanaf zaterdag 15 maart zijn de modellen in alle Wensink-showrooms te bewonderen. Belangstellenden worden uiteraard uitgenodigd om een proefrit te maken.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.