Ti-Ta-Techno: Joey Beltram in Nijmegen

Op zaterdag 7 februari is de eerste TiTaTechno van 2015. Een dancefeest vol met stevige, pompende techno klanken gecombineerd met rariteiten en krankzinnig entertainment. Het feest vindt plaats in het Waalhalla-centrum in Nijmegen.

Aanvang 23.00 uur, entree voorverkoop € 14,- en aan de kassa € 18,-.

Voor deze editie wordt niemand minder dan techno-legende Joey Beltram ingevlogen vanuit de USA. Al twintig jaar staat deze Amerikaanse producer bekend om zijn duistere en harde sound.

Begin jaren ’90 heeft hij faam gemaakt met de bekende rave-platen ‘Energy Flash‘ en ‘Mentasm‘, waardoor hij invloedrijk was in de hardcore house scene.

De muzikale koers van Beltram lag de jaren daarna vooral bij harde techno. Op de vele albums (o.a. Dance Generator, Classics), singels en ep’s uitgebracht onder verschillende namen, staat zonder uitzondering harde stuwende techno.

Naast grootheden is er op elke editie plek voor upcoming ti-ta-talent. Op mainstage resident-dj’s Roberto Cavani en Becia en in de bar: melodieuze techno en house hosted by de jonge Nijmeegse organisatie ‘Metro Kollektief‘.

Soort: Dance, Techno, House
Datum: 7 februari van 23:00u-06:00u
Locatie: Waalhalla-centrum, Waalbandijk 22, Nijmegen
Entree: voorverkoop: €14, deurverkoop: €18
Bezoek voor een gedetailleerd programma en meer info www.titatechno.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.