Ti-Ta-Techno is jarig

Op zaterdag 6 september viert Ti-Ta-Techno haar 3 jarig bestaan met een dancefeest vol met stevige, pompende techno klanken gecombineerd met rariteiten en krankzinnig entertainment. Het feest vindt plaats in het Waalhalla-centrum in Nijmegen.

Aanvang 23.00 uur, entree voorverkoop € 12,- en aan de kassa € 15,-.

 

Top DJ Cristian Varela
Voor deze speciale editie wordt er een dj van wereldformaat ingevlogen vanuit Spanje. Als winnaar van vele prijzen, waaronder ‘World’s Best Techno DJ’ in 2013 en ‘Best Techno DJ in Spain’ (10x!) heeft Cristian Varela al 24 jaar lang een uitstekende reputatie in de wereld van de elektronische muziek. Naast toppers is er bij Ti-Ta-Techno ook altijd plek voor nieuwe ontdekkingen, ditmaal het Nijmeegse dj-talent Paul Dirks. De Poolse resident dj’s Roberto Cavani en Becia maken het programma voor de grote zaal compleet.

Om de avond extra feestelijk te maken is het bargedeelte de gehele avond het domein van dj collectief Boomshakalak Soundsystem. Gehuld in rood, groen en geel weten zij de aandacht op zich te vestigen en met de swing van de afterbeat houden ze hem vast. Zet deze vrolijke reggaefamilie tussen housers, hiphoppers of rockers en Boomshakalak Soundsystem laat alle harten voelen wat zo lekker is aan Jamaica en feestreggae!

 

Soort: Dance, Techno, Afterbeat,

Datum: 6 september van 23:00u-06:00u,

Locatie: Waalhalla-centrum, Waalbandijk 22, Nijmegen.

Entree: vvk: €12, deurverkoop: €15.

Bezoek voor een gedetailleerd programma en meer info www.titatechno.nl

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.