Theatertroep brengt Zonder Toestemming

De Theatertroep is een van de leukste ontdekkingen van de laatste jaren. Het jonge, bruisende, negenkoppige collectief borduurt op donderdag 22 maart voort op de stijl van roemruchte gezelschappen als ‘t Barre Land en Discordia. In Zonder Toestemming brengen de Theatertroepers een ode aan de rondtrekkende artiest.

Vroeger verzorgden theaters in Amerika en Canada voorstellingen met iedere avond wisselende artiesten. De artiesten die ingehuurd werden, hadden een bepaalde act waar ze bekend om stonden en waarmee ze het land door trokken van theater naar theater. De Theatertroep brengt u, zonder censuur of beperkingen hun acts ten tonele: het beste, het slechtste, het smerigste, het groteskste, het ordinairste en het te gekste. Eerste rij op eigen risico.

In stijl met het vaudeville van 1870 en 1930 wordt de avond afgesloten met een kort toneelstuk. Wij sluiten af met een bewerkte versie van Mijn slappe komedie voor vier mensen, Een handjevol personeel en Een tafel die niet vrijkomt van Magne van den Berg.

LUX, 20.30 uur, € 17,50

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.