The night run festival – Giro Gelderland edition is uitverkocht

Op nieuwjaarsdag ging de inschrijving open van The Night Run Festival 2016 – Giro Gelderland Edition (TNRF). Inmiddels hebben 1500 deelnemers zich verzekerd van een startbewijs voor de derde editie van TNRF. Hiermee is de deelnamelimiet bereikt en sluit de voor-inschrijving. John Aalbers van Stichting 024 Sport: ‘De belangstelling is overweldigend. Er staan niet alleen lopers uit Nijmegen en omgeving aan de start, maar ook van verder uit het land. De deelnemers komen uit maar liefst 221 verschillende woonplaatsen!’

Op vrijdagavond 15 april zullen de 1500 deelnemers om 22:00 uur starten vanaf de Molenstraat met The Night Run van 5 of 10 kilometer. Alle deelnemers krijgen van de organisatie een hoofdlamp, welke de deelnemers zullen dragen tijdens de loop. ‘1500 deelnemers met een hoofdlamp op, dat alleen al moet een indrukwekkend geheel zijn. Hiermee laten we zien dat TNRF echt draait om gezelligheid, sfeer en beleving. Met de prachtige binnenstad van Nijmegen als decor een bijzondere ervaring’ aldus organisator Carlos Baltus.

The Night Run Festival staat in het teken van de Italiaanse wielerkoers Giro d’Italia. De Giro doet in mei ook Nijmegen aan als start/finishplaats. The Night Run Festival is een official side event van de Giro Gelderland.

Meer informatie via www.024sport.nl. Foto gemaakt door: Renée Tijdink.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.