The New Voices winnen de top2000

De muziek van de TOP2000 voerde de boventoon in Arnhem de laatste week van het jaar. Het was een feest der herkenning voor verschillende generaties popliefhebbers.

The New Voices winnen!

Arnhem TOP2000 is afgesloten met een dag waarin twaalf extreem goede en enthousiaste popkoren uit Nederland streden om de TOP2000 popkoren bokaal.  Vijfhonderd  zingende mensen traden op in de binnenstad en voor de jury in Luxor Live. Het was een nek aan nek race tussen The New Voices uit Zevenaar en Popkoor Zinder uit Zaltbommel; die een fantastische vertolking van Pastorale gaven. Juryvoorzitter Ron Stoeltie van Radio 2 verloste de koren uit de spanning en overhandigde de TOP2000 popkoren bokaal 2013 aan The New Voices uit Zevenaar vanwege hun constante hoge performance en de constante kwaliteit in de drie gezongen nummers. The New Voices sloten toepasselijk af met het nummer Ik kan het niet alleen van De Dijk.

http://www.kijkkanaal13.nl/kijk/131229_top-2000-arnhem-popkoren-contest.html

Samen uit je dak gaan

De uitsmijter Arnhem TOP2000 was zoals elk jaar de TOP2000 Live band die Luxor Live weer compleet in beweging zette. Voor een ram volle zaal en al tijden uitverkocht Luxor Live ging het publiek uit zijn dak op een medley van TOP2000 nummers. Generaties liefhebbers tussen de 15 en 70 jaar dansten met elkaar op de grote hits van toen en nu. En perfecte afsluiting van een geslaagde TOP2000 week.

Nieuwjaar

Door het overweldigende enthousiasme van alle deelnemers aan quiz, restaurants, cafés, popkoren, podia is het TOP2000 programma voor 2014 al in de maak. De aanmelding van de popkoren voor 2014 stromen al binnen. Beloofd is dat de quiz er in blijft, er nog meer popkoren naar Arnhem komen, meer mensen kunnen genieten van een TOP2000 diner en de TOP2000 live band weer afsluit met misschien meer dan één concert in 2014.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.