Vacature Tegelzetter

Tegelzetter in Nijmegen

Tegelzetter

Tegelzetter bij Jansen & Van Ralen

Wij zijn op zoek naar een allround tegelzetter! Je werkt zelfstandig of in teamverband aan mooie en uitdagende projecten. Als tegelzetter voor deze functie ben je verantwoordelijk voor het plakken en zetten van tegels in badkamers, toiletten en keukens. De werkzaamheden die je uitvoert zijn voornamelijk voor onze lokale woningstichtingen & vastgoedbeheerders. De uitdaging zit hem in de afwisseling van de werkzaamheden. De locatie is elke dag anders, zo kom je nog eens ergens.

Icoon Jansen & van Ralen

Jansen & Van Ralen

- Veel afwisselende werkzaamheden, mutatie, verbouw, onderhoud, nieuwbouw (niet seriematig) - Een gezellige werksfeer met leuke collega's van jong tot oud in een echt familiebedrijf - Salaris conform cao bouw en infra/metaal en techniek (loodgieters) - Mogelijkheid tot auto van de zaak


Of neem contact op via: of mail naar

Contact:

  • Koopmansweg 4, 6515 AL Nijmegen


Functie:tegelzetter
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jansen en Van Ralen Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Tegelzetter Jansen en Van Ralen Beheer 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures